Waar kan ik ALMI-pijpuitslijpers en pijpuitklinkers bestellen?

ALMI maakt gebruik van een dealernetwerk met wederverkopers. ALMI verkoopt dus niet rechtstreeks aan eindgebruikers. Neem contact op met ALMI voor het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Welke slijprollen worden er meegeleverd?

Omdat niet iedereen dezelfde slijprol diameter nodig heeft, worden er geen standaard rollen meegeleverd bij een pijpuitslijper. ALMI biedt tegen een gereduceerd tarief een rollenset met gratis rollenhouder aan.

Wat is het verschil tussen de pijpuitslijper AL100U-01 en de AL100U-02?

Beide pijpuitslijpers beschikken over een hefboom om het materiaal naar de schuurband te verplaatsen. De AL100U-02 beschikt tevens over een handwiel bediening om het materiaal naar de schuurband te verplaatsen. Dit is te vergelijken met een draaibank.

Welke schuurbanden worden er bij een ALMI-pijpuitslijper meegeleverd?

Standaard worden er twee schuurbanden meegeleverd bij een pijpuitslijper. Een stugge schuurband voor het uitslijpen van een diameter groter dan 35mm en een schuurband voor het uitslijpen van diameters kleiner dan 35mm.

Met welk toerental moet RVS worden geslepen?

Bij draaien, frezen en boren moet RVS op een lager toerental worden bewerkt dan staal, echter geldt dit niet voor slijpen. RVS kan geslepen worden met een gelijk toerental als staal. RVS slijpen met hoge toerentallen eist veel kwaliteit van uw slijpmachine. ALMI staat garant voor topkwaliteit en bewijst dit graag aan u in deze video.

Wat is de levensduur van ALMI-pijpuitslijper?

ALMI geeft maar liefst drie jaar garantie op alle pijpuitslijpers. De levensduur is minimaal vijf jaar. Tot tien jaar na de productiedatum houdt ALMI onderdelen op voorraad voor reparatie en service. ALMI garandeert hiermee een langdurige beschikbaarheid van de geleverde machines.

Mijn gewenste pijp uitklinkmaat staat er niet tussen?

ALMI biedt naast de standaard producten voor het uitklinken ook een aantal specials aan. Maten die niet elke dag voorkomen, maar voor u misschien zeer gewenst zijn. Bel of mail voor diameters en beschikbaarheid.

Hoe wordt de elektrische pijpuitklinker bediend?

De elektrische pijpuitklinkers worden eenvoudig aan en uitgeschakeld met een schakelaar die zich op de motor bevindt. De uitklinker wordt met een constante snelheid aangedreven. Zie voor de werking de demo video op de productenpagina.

Neem contact op!